Hieronder ziet u ons aanbod aan Rijsttafels. Alle gerechten worden op tradionele wijze voorbereid en klaargemaakt. Een Rijsttafel wordt vaak samen gegeten door minimaal twee personen. Naast de verschillende rijsttafels kunt u ook voor een onbeperkt eten en drinken arangement (€32,50 p.p.). Door samen te eten wordt het tafelen een sociale aangelegenheid. Elke Rijsttafel heeft zijn eigen karakter. Er is dus keuze naar ieders wens.
Vanaf 2 personen, € 33,90 per persoon.
Welkomstdrank
Batavia Sling
Deze exotische cocktail is een specialiteit van het huis
Voorgerechten
Batavia Mix
Mix van pangsit en loempia
Saté Udang
Geroosterde grote garnalen met speciale pittige kruiden
Saté Bali
Gemarineerd en geroosterd ossenhaas met verse kruiden
Soto Ayam
Fijn en aromatische gekruide kippenbouillon soep
Hoofdgerechten
Saté Makassar
Gemarineerd en geroosterd varkenshaas met pittige kruiden
Saté Ayam
Geroosterd kipfilet met een pindasausje
Daging Rendang
Een Pittige gesudderd rundvlees
Daging Goreng Bali
Gesudderd rundvlees in gekruide sojasaus
Babi Panggang
Gemarineerd en daarna geroosterd varkensvlees met zoetzure saus
Ayam Ritja-Ritja
Een op pittige wijze bereid kipfilet in tomatensaus
Gado Gado
Een exclusieve groentemix in een smakelijke pindasaus
Sayur Lodeh
Gekookte gemengde groenten in kruidige kokosmelk
Sambal Goreng Boontjes
Gekookte boontjes met een pittige smaak
Sambal Goreng Kentang
Kruidig gebakken stukjes aardappel
Serundeng Katjang
Pinda in geraspte gebakken kokos
Pisang Goreng
Gebakken Banaan
Atjar Ketimun
Zoetzure Komkommer
Krupuk
Indonesisch bijgerecht met garnalen smaak
Emping Melindjo
Indonesisch bijgerecht gemaakt van melindjo noten
Desserts
Coup Batavia of Koffie met Spekkoek.
3 gangen menu (vanaf 2 pers.) € 24,90 per persoon
Voorgerechten
Batavia mix
Mix van pangsit en loempia
Sate Makasar
Gemarineerd en geroosterd varkenshaas met pittige kruiden
Sate Babi
Geroosterd varkensvlees met een pindasausje
Hoofdgerechten
Ayam Ritja-Ritja
Een op pittige wijze bereid kipfilet in tomatensaus
Daging Rendang
Extra pittig gesudderd rundvlees in pepersaus
Empal Bali
Gesudderd rundvlees in gekruide sojasaus
Babi Ketjap
Gesudderd varkensvlees in sojasaus
Tahu Telur
Gebakken eieren gevuld met soja en diverse groenten
Tumisan Sari
Gevarieerde gekookte verse groenten
Sayur Lodeh
Gekookte gemengde groenten in kruidige kokosmelk
Gado Gado
Een exclusieve groentemix in een smakelijke pindasaus
Pisang Goreng
Gebakken banaan
Sambal Goreng Kentang
Gebakken stukjes aardappel met een pittige smaak
Serundeng Katjang
Pinda in geraspte gebakken kokos
Rudjak Manis
Diverse soorten vers fruit in pikante bruine suiker saus
Atjar Tjampur
In gelegde zoetzure gele kool
Krupuk
Indonesisch bijgerecht met garnalen smaak
Emping
Indonesisch bijgerecht gemaakt van melindjo noten
Mix van verschillende soorten saté (€ 22,90 per persoon)
Voorgerechten
Soto Ayam
Fijn en aromatische gekruide kippenbouillon soep
Hoofdgerechten
Saté Ayam
Geroosterd kipfilet met een pindasausje
Saté Babi
Geroosterd varkensvlees met een pindasausje
Saté Ketjap
Geroosterd varkensvlees met gekruide pikante sojasaus
Saté Makasar
Gemarineerd en geroosterd varkenshaas met pittige kruiden
Saté Bali
Gemarineerd en geroosterd ossenhaas met verse kruiden
Saté Udang
Geroosterde grote garnalen met speciale pittige kruiden
Saté Kambing
Geroosterd geitenvlees met gekruide pittige sojasaus
Babi Panggang
Gemarineerd en daarna geroosterd varkensvlees met zoetzure saus
Pisang Goreng
Gebakken banaan
Gado-Gado
Een exclusieve groentemix in een smakelijke pindasaus
Sayor Lodeh
Gekookte gemengde groenten in kruidige kokosmelk
Krupuk
Indonesisch bijgerecht met garnalen smaak
Vanaf 2 personen, € 20,90 per persoon
Voorgerechten
Soto Ayam
Fijn en aromatische gekruide kippenbouillon soep
Hoofdgerechten
Saté Babi
Geroosterd varkensvlees met een pindasausje
Sambal Goreng Boontjes
Gekookte boontjes met een pittige smaak
Babi Ketjap
Gesudderd varkensvlees in sojasaus
Tumisan Sari
Gevarieerde gekookte verse groenten
Daging Rendang
Een Pittige gesudderd rundvlees
Sambal Goreng Telur
Hardgekookte eieren in een smaakvolle cocos saus
Ayam Ritja-Ritja
Een op pittige wijze bereid kipfilet in tomatensaus
Sayor Lodeh
Gekookte gemengde groenten in kruidige kokosmelk
Sambal Goreng Kentang
Kruidig gebakken stukjes aardappel
Pisang Goreng
Gebakken banaan
Serunding Katjang
Pinda in geraspte gebakken kokos
Atjar Tjampur
In gelegde zoetzure gele kool
Krupuk
Indonesisch bijgerecht met garnalen smaak
Vanaf 4 personen, € 24,90 per persoon.
Dit menu is speciaal door de chef-kok voor u samengesteld uit onze heerlijke gerechten.
Voorgerechten
Batavia Mix
Mix van pangsit en loempia
Hoofdgerechten
Saté Makasar
Gemarineerd en geroosterd varkenshaas met pittige kruiden
Udang Bumbu Rudjak
Gebakken grote gepelde garnalen in speciale gekruide pittige tomatensaus, op de oosterse manier bereid
Saté Babi
Geroosterd varkensvlees met een pindasausje
Babi Panggang
Gemarineerd en daarna geroosterd varkensvlees met zoetzure saus
Daging Rendang
Extra pittig gesudderd rundvlees in pepersaus
Empal Bali
Gesudderd rundvlees in gekruide sojasaus
Ayam Ritja-Ritja
Een op pittige wijze bereid kipfilet in tomatensaus
Sambal Goreng Tahu
Gebakken en gekookte blokjes soja in pittige tomatensaus
Gado Gado
Een exclusieve groentemix in een smakelijke pindasaus
Sambal Goreng Boontjes
Gekookte boontjes met een pittige smaak
Pisang Goreng
Gebakken Banaan
Krupuk
Indonesisch bijgerecht met garnalen smaak
Vanaf 2 personen, € 21,90 per persoon.
Voorgerechten
Soep Sayur
Groentesoep
Hoofdgerechten
Sambal Goreng Tahu
Gebakken en gekookte blokjes soja in pittige tomatensaus
Sambal goreng Boontjes
Gekookte boontjes met een pittige smaak
Sambal Goreng Telur
Hardgekookte eieren in een smaakvolle saus
Tahu Telur
Gebakken eieren gevuld met soja en diverse groenten
Tumisan Sari
Gevarieerde gekookte verse groenten
Sayur Lodeh
Gekookte gemengde groenten in kruidige kokosmelk
Gado Gado
Een exclusieve groentemix in een smakelijke pindasaus
Pisang Goreng
Gebakken banaan
Sambal Goreng Kentang
Gebakken stukjes aardappel met een pittige smaak
Serunding Katjang
Pinda’s in geraspte gebakken kokos
Rudjak Manis
Diverse soorten vers fruit in pikante bruine suiker saus
Atjar Tjampur
In gelegde zoetzure gele kool
Atjar Ketimun
Zoetzuur komkommer
Emping
Indonesisch bijgerecht gemaakt van melindjo noten
Nasi Putih
Witte rijst
5 gangen menu (vanaf 2 pers, € 28,90 per persoon).
Voorgerechten
Batavia Mix
Mix van pangsit en loempia
Saté Ayam
Geroosterd kipfilet met een pindasausje
Saté Makasar
Gemarineerd en geroosterd varkenshaas met pittige kruiden
Soto Ayam
Fijn en aromatische gekruide kippenbouillon soep
Hoofdgerechten
Saté Babi
Geroosterd varkensvlees met een pindasausje
Sambal Goreng Telor
Hardgekookte eieren in een smaakvolle saus
Ayam Ritja-Ritja
Een op pittige wijze bereid kipfilet in tomatensaus
Pisang Goreng
Gebakken Banaan
Daging Rudjak
Gekruide, gesudderd rundvlees in pittige kokossaus
Sambal Goreng Kentang
Kruidig gebakken stukjes aardappel
Babi Ketjap
Gesudderd varkensvlees in sojasaus
Serunding Katjang
Pinda in geraspte gebakken kokos
Ikan Bumbu Bali
Gebakken makreel in een pikante balinese saus
Rudjak Manis
Diverse soorten vers fruit in pikante bruine suiker saus
Sayur Lodeh
Gekookte gemengde groenten in kruidige kokosmelk
Atjar Tjampur
In gelegde zoetzure gele kool
Gado Gado
Een exclusieve groentemix in een smakelijke pindasaus
Krupuk
Indonesisch bijgerecht met garnalen smaak
Dag Specialiteit Groenten
Dag Specialiteit Groenten
Emping
Indonesisch bijgerecht gemaakt van melindjo noten
Desserts
Dame Blanche of Koffie met Spekkoek.
Door hieronder op een onderdeel uit het menukaart te klikken, kunt u eenvoudig navigeren door ons menukaart.