Rijsttafels

Voor het gemak bieden wij ook Rijsttafels aan die al zijn samengesteld. Deze gerechten worden voorbereid en klaargemaakt met dagverse ingredienten, specerijen en kruiden.


bereid volgens de traditionele wijze


Rijsttafels

Hieronder ziet u ons aanbod aan Rijsttafels. Alle gerechten worden op tradionele wijze voorbereid en klaargemaakt. Een Rijsttafel wordt vaak samen gegeten door minimaal twee personen. Naast de verschillende rijsttafels kunt u ook voor een onbeperkt eten en drinken arangement (€32,50 p.p.). Door samen te eten wordt het tafelen een sociale aangelegenheid. Elke Rijsttafel heeft zijn eigen karakter. Er is dus keuze naar ieders wens.

  • Indonesich Diner 1/7

    Vanaf 2 personen, € 31,90 per persoon.

    Welkomstdrank

    Batavia Sling
    Deze exotische cocktail is een specialiteit van het huis

    Voorgerechten

    Batavia Mix
    Mix van pangsit en loempia
    Saté Udang
    Geroosterde grote garnalen met speciale pittige kruiden
    Saté Bali
    Gemarineerd en geroosterd ossenhaas met verse kruiden
    Soto Ayam
    Fijn en aromatische gekruide kippenbouillon soep

    Hoofdgerechten

    Saté Makassar
    Gemarineerd en geroosterd varkenshaas met pittige kruiden
    Saté Ayam
    Geroosterd kipfilet met een pindasausje
    Daging Rendang
    Een Pittige gesudderd rundvlees
    Daging Goreng Bali
    Gesudderd rundvlees in gekruide sojasaus
    Babi Panggang
    Gemarineerd en daarna geroosterd varkensvlees met zoetzure saus
    Ayam Ritja-Ritja
    Een op pittige wijze bereid kipfilet in tomatensaus

    Gado Gado
    Een exclusieve groentemix in een smakelijke pindasaus
    Sayur Lodeh
    Gekookte gemengde groenten in kruidige kokosmelk
    Sambal Goreng Boontjes
    Gekookte boontjes met een pittige smaak
    Sambal Goreng Kentang
    Kruidig gebakken stukjes aardappel
    Serundeng Katjang
    Pinda in geraspte gebakken kokos
    Pisang Goreng
    Gebakken Banaan
    Atjar Ketimun
    Zoetzure Komkommer
    Krupuk
    Indonesisch bijgerecht met garnalen smaak Emping Melindjo
    Indonesisch bijgerecht gemaakt van melindjo noten

    Desserts

    Coup Batavia of Koffie met Spekkoek.

  • Batavia 2/7

    3 gangen menu (vanaf 2 pers.) € 21,50 per persoon

    Voorgerechten

    Batavia mix
    Mix van pangsit en loempia
    Sate Makasar
    Gemarineerd en geroosterd varkenshaas met pittige kruiden
    Sate Babi
    Geroosterd varkensvlees met een pindasausje

    Hoofdgerechten

    Ayam Ritja-Ritja
    Een op pittige wijze bereid kipfilet in tomatensaus
    Daging Rendang
    Extra pittig gesudderd rundvlees in pepersaus
    Empal Bali
    Gesudderd rundvlees in gekruide sojasaus
    Babi Ketjap
    Gesudderd varkensvlees in sojasaus
    Tahu Telur
    Gebakken eieren gevuld met soja en diverse groenten
    Tumisan Sari
    Gevarieerde gekookte verse groenten
    Sayur Lodeh
    Gekookte gemengde groenten in kruidige kokosmelk
    Gado Gado
    Een exclusieve groentemix in een smakelijke pindasaus
    Pisang Goreng
    Gebakken banaan

    Sambal Goreng Kentang
    Gebakken stukjes aardappel met een pittige smaak
    Serundeng Katjang
    Pinda in geraspte gebakken kokos
    Rudjak Manis
    Diverse soorten vers fruit in pikante bruine suiker saus
    Atjar Tjampur
    In gelegde zoetzure gele kool
    Krupuk
    Indonesisch bijgerecht met garnalen smaak
    Emping
    Indonesisch bijgerecht gemaakt van melindjo noten

  • Batavia Grill Speciaal 3/7

    Mix van verschillende soorten saté (€ 19,90 per persoon)

    Voorgerechten

    Soto Ayam
    Fijn en aromatische gekruide kippenbouillon soep

    Hoofdgerechten

    Saté Ayam
    Geroosterd kipfilet met een pindasausje
    Saté Babi
    Geroosterd varkensvlees met een pindasausje
    Saté Ketjap
    Geroosterd varkensvlees met gekruide pikante sojasaus
    Saté Makasar
    Gemarineerd en geroosterd varkenshaas met pittige kruiden
    Saté Bali
    Gemarineerd en geroosterd ossenhaas met verse kruiden
    Saté Udang
    Geroosterde grote garnalen met speciale pittige kruiden
    Saté Kambing
    Geroosterd geitenvlees met gekruide pittige sojasaus
    Babi Panggang
    Gemarineerd en daarna geroosterd varkensvlees met zoetzure saus
    Pisang Goreng
    Gebakken banaan
    Gado-Gado
    Een exclusieve groentemix in een smakelijke pindasaus

    Sayor Lodeh
    Gekookte gemengde groenten in kruidige kokosmelk
    Krupuk
    Indonesisch bijgerecht met garnalen smaak

  • Indonesia 4/7

    Vanaf 2 personen, € 18,40 per persoon

    Voorgerechten

    Soto Ayam
    Fijn en aromatische gekruide kippenbouillon soep

    Hoofdgerechten

    Saté Babi
    Geroosterd varkensvlees met een pindasausje
    Sambal Goreng Boontjes
    Gekookte boontjes met een pittige smaak
    Babi Ketjap
    Gesudderd varkensvlees in sojasaus
    Tumisan Sari
    Gevarieerde gekookte verse groenten
    Daging Rendang
    Een Pittige gesudderd rundvlees
    Sambal Goreng Telur
    Hardgekookte eieren in een smaakvolle cocos saus
    Ayam Ritja-Ritja
    Een op pittige wijze bereid kipfilet in tomatensaus
    Sayor Lodeh
    Gekookte gemengde groenten in kruidige kokosmelk
    Sambal Goreng Kentang
    Kruidig gebakken stukjes aardappel
    Pisang Goreng
    Gebakken banaan
    Serunding Katjang
    Pinda in geraspte gebakken kokos
    Atjar Tjampur
    In gelegde zoetzure gele kool

    Krupuk
    Indonesisch bijgerecht met garnalen smaak

  • Combinatie Speciaal 5/7

    Vanaf 4 personen, € 21,90 per persoon. Dit menu is speciaal door de chef-kok voor u samengesteld uit onze heerlijke gerechten.

    Voorgerechten

    Batavia Mix
    Mix van pangsit en loempia

    Hoofdgerechten

    Saté Makasar
    Gemarineerd en geroosterd varkenshaas met pittige kruiden
    Udang Bumbu Rudjak
    Gebakken grote gepelde garnalen in speciale gekruide pittige tomatensaus, op de oosterse manier bereid
    Saté Babi
    Geroosterd varkensvlees met een pindasausje
    Babi Panggang
    Gemarineerd en daarna geroosterd varkensvlees met zoetzure saus
    Daging Rendang
    Extra pittig gesudderd rundvlees in pepersaus
    Empal Bali
    Gesudderd rundvlees in gekruide sojasaus
    Ayam Ritja-Ritja
    Een op pittige wijze bereid kipfilet in tomatensaus
    Sambal Goreng Tahu
    Gebakken en gekookte blokjes soja in pittige tomatensaus
    Gado Gado
    Een exclusieve groentemix in een smakelijke pindasaus

    Sambal Goreng Boontjes
    Gekookte boontjes met een pittige smaak Pisang Goreng
    Gebakken Banaan
    Krupuk
    Indonesisch bijgerecht met garnalen smaak

  • Vegetarisch 6/7

    Vanaf 2 personen, € 17,90 per persoon.

    Voorgerechten

    Soep Sayur
    Groentesoep

    Hoofdgerechten

    Sambal Goreng Tahu
    Gebakken en gekookte blokjes soja in pittige tomatensaus
    Sambal goreng Boontjes
    Gekookte boontjes met een pittige smaak
    Sambal Goreng Telur
    Hardgekookte eieren in een smaakvolle saus
    Tahu Telur
    Gebakken eieren gevuld met soja en diverse groenten
    Tumisan Sari
    Gevarieerde gekookte verse groenten
    Sayur Lodeh
    Gekookte gemengde groenten in kruidige kokosmelk
    Gado Gado
    Een exclusieve groentemix in een smakelijke pindasaus
    Pisang Goreng
    Gebakken banaan
    Sambal Goreng Kentang
    Gebakken stukjes aardappel met een pittige smaak
    Serunding Katjang
    Pinda’s in geraspte gebakken kokos
    Rudjak Manis
    Diverse soorten vers fruit in pikante bruine suiker saus

    Atjar Tjampur
    In gelegde zoetzure gele kool
    Atjar Ketimun
    Zoetzuur komkommer
    Emping
    Indonesisch bijgerecht gemaakt van melindjo noten
    Nasi Putih
    Witte rijst

  • Istimewa 7/7

    5 gangen menu (vanaf 2 pers, € 26,90 per persoon).

    Voorgerechten

    Batavia Mix
    Mix van pangsit en loempia
    Saté Ayam
    Geroosterd kipfilet met een pindasausje
    Saté Makasar
    Gemarineerd en geroosterd varkenshaas met pittige kruiden
    Soto Ayam
    Fijn en aromatische gekruide kippenbouillon soep

    Hoofdgerechten

    Saté Babi
    Geroosterd varkensvlees met een pindasausje
    Sambal Goreng Telor
    Hardgekookte eieren in een smaakvolle saus
    Ayam Ritja-Ritja
    Een op pittige wijze bereid kipfilet in tomatensaus
    Pisang Goreng
    Gebakken Banaan
    Daging Rudjak
    Gekruide, gesudderd rundvlees in pittige kokossaus
    Sambal Goreng Kentang
    Kruidig gebakken stukjes aardappel
    Babi Ketjap
    Gesudderd varkensvlees in sojasaus
    Serunding Katjang
    Pinda in geraspte gebakken kokos

    Ikan Bumbu Bali
    Gebakken makreel in een pikante balinese saus
    Rudjak Manis
    Diverse soorten vers fruit in pikante bruine suiker saus
    Sayur Lodeh
    Gekookte gemengde groenten in kruidige kokosmelk
    Atjar Tjampur
    In gelegde zoetzure gele kool
    Gado Gado
    Een exclusieve groentemix in een smakelijke pindasaus
    Krupuk
    Indonesisch bijgerecht met garnalen smaak
    Dag Specialiteit Groenten
    Dag Specialiteit Groenten
    Emping
    Indonesisch bijgerecht gemaakt van melindjo noten

    Desserts

    Dame Blanche of Koffie met Spekkoek.

Rijsttafels

Door hieronder op een onderdeel uit het menukaart te klikken, kunt u eenvoudig navigeren door ons menukaart.

Sfeerimpressie